DESIGN

GRAFISCH DESIGN.

Mijn passie is het maken van mooie dingen, die niet alleen mooi zijn, maar ook een meerwaarde hebben. 

MIJN WERK

LOGO

Voor Geels Meubelen heb ik een strak en modern logo ontworpen. De opdrachtgever heeft van te voren de kleuren en de fonts doorgegeven die ik moest terug laten komen in het logo.

LOGO

Filosoofje is een podcast. De podcasts bestaan uit filosofische gesprekken tussen kinderen. Ik heb kinderen en audio verwerkt in het beeld. Het is een kleurrijk en speels logo.

LOGO

PoppySeed is een pop-rockband. Ik heb voor hen een logo mogen ontwerpen. Mijn idee was om het een stoere uitstraling te geven en heb daarom gekozen om er ook een gitaar in te verwerken.

POSTER

POSTER

POSTER

/ WEBDESIGN.

POSTER

Voor mijn schoolproject heb ik een poster ontworpen. Samen met mijn team hebben wij een school onderneming gestart, namelijk een reclamebureau voor startups.

VELSEN KALENDER

Voor een goed doel heb ik een kalender mogen ontwerpen. De kalender bestaat uit beelden die gecreëerd zijn door Ed Geels. Het opgehaalde geld ging naar de Hospice.

UITNODIGING

Ik heb een uitnodiging gemaakt voor iemand die 21 werd. Ze gaf een verjaardagsfeestje met het thema: neon.

LOGO DE BOER

Dit logo heb ik voor mijn klant mogen ontwerpen. Het logo bestaat uit een combinatie van patisserie en scheepvaart.

VISSER CONSTRUCTION

Visser Construction is een timmerbedrijf. Ik heb voor hen een logo mogen ontwerpen. In het logo heb ik een hamer verwerkt, om timmerwerken meer naar voren te laten komen. Het is een strak en tijdloos logo.

FLYER

Voor de kapsalon Marilyn's Hairfashion heb ik een A5 flyer mogen ontwerpen. Deze flyer werd in Heemskerk uitgedeeld om 10% korting te geven aan de mensen.

FLYER

Voor mijn schoolproject heb ik twee verschillende flyers ontworpen om Just Start te promoten. 1 flyer is gericht op grafisch design en de ander op webdesign.

POSTER

Dit is een poster die ik voor een voetbal vereniging heb gemaakt. De voetbal vereniging hield een feest in de kantine en verkocht Rocket emmers.

BRIEFPAPIER

Voor mijn schoolproject heb ik een ontwerp gemaakt voor briefpapier. Just Start (reclame bureau) was de onderneming die ik samen met mijn team heb opgezet.

MENUKAART

Voor het cafe: Horecaplein Rhederlaag heb ik een diner, lunch en drank kaart mogen ontwerpen. Zij gaven aan dat zij er een old-vintage tintje aan wilde geven.

LOGO

STARRING The label is een kledinglijn. Ik heb voor hen een kenmerkend beeldmerk gemaakt wat zij graag terug wilde laten komen op bijvoorbeeld: hoodies en t-shirts.